We verzenden binnen Nederland gratis bij bestellingen vanaf 15 euro. Blijft de bestelling onder dit bedrag dan berekenen wij € 3,60 aan verzendkosten.

De verzending van brievenbuspakjes en pakketten onder de 10 kilo gaat standaard via de DHL binnen Nederland, pakketten boven de 10 kilo worden verzonden via de DPD.

Buitenland
Verzenden naar een buitenlands adres is geen probleem. Wij verzenden voor € 7,15 naar België en voor € 7,50 naar Duitsland. Voor overige bestemmingen wordt standaard € 25,- gerekend bij het afrekenen. Dit laatste is een schatting en als de daadwerkelijke verzendkosten afwijken retourneren we het verschil of nemen we contact op indien er bijbetaling nodig is.

Bestellingen worden dezelfde dag of de eerstvolgende dag verstuurd. In alle gevallen wordt u op de hoogte gehouden d.m.v. een verzend-update inclusief track & trace code. De boeken worden netjes ingepakt zodat ze in dezelfde staat als besteld worden bezorgd.

Het afhalen van uw bestelling is ook mogelijk. Na ontvangst van uw bestelling berichten we u zodra de boeken klaar staan in de winkel.